Објаве

Burad Za Vino

Burad za vino generišu toliko priča da ih je nemoguće prebrojati niti prepričati. Naša burad su tačka tog beskonačnog niza ličnih i zajedničkih potraga za istinom.

Vinu je potrebna bačva kao čoveku kuća

Sve u našem svetu ima svoju kuću i put zrenja. Vino nije dato, ne postoji nezavisno i samo od sebe, ne stvara se ni iz čega. Mi pomažemo vinu da se stvori a bačva mu pravi mesto da sazri.

“Magija vina je nezavisna od naših želja i mogućnosti.”

Bačva se suočava sa transformativnom snagom vina svakog trenutka svoga postojanja. Naša ručno pravljena burad mogu da iznesu taj nesaglediv potencijal istine koja se iznenada pojavljuje i menja sve. Vinu je bačva nužnost i potreba u isto vreme. Nemoguće je zamisliti bilo koji drugi materijal koji može da pruži vinu tu neophodnu sigurnost i komociju sem drveta. Bio bi greh sa naše strane ponuditi budućem vinu bilo šta drugo sem dobrog hrastovog drveta.

Pogledajte ostale slike u našoj galeriji https://kacarobacvar.com/galerija/ i video na https://youtube.com/kacarobacvar.

Related Images:

Burad Za Rakiju

Burad za rakiju su neodvojiv deo Vesele Mašine. Ona zaokružuju Put Rakije koji kreće od Zemlje, Vode i Vatre a završava se našom dubokom srećom.

Rađanje buradi, kao i svako drugo rađanje je bolno, dugotrajno i teško.
Burad Za Rakiju

Kao kod svih poroda, muka biva zaboravljena onog trenutka kada dobijemo novorođeno čedo. Kada osetimo duboku i čistu toplinu novorođene rakije u našim stomacima ne samo što zaboravljamo na muke i teškoće koje smo pregrmeli dolazeći do ovog stanja, već dobijamo motivaciju i snagu za suočavanje sa nezamislivim nemanima budućnosti.

Ako ste ljubitelj dobre prepečenice, ugodite joj i naručite prvoklasnu drvenu burad. Pogledajte našu kontakt stranu https://kacarobacvar.com/kontakt/ i predplatite se na naš YouTube kanal https://youtube.com/kacarobacvar.

Related Images:

Keep It In The Family

Ručni rad.

 

sam ti rekao da od prošle godine više ništa pijac/vašar, sve preko neta prodamo
ulaganje u sajt pre deset godina je sada game-changer

kao i svako ulaganje na netu uostalom

sama činjenica da ovo nekako radi mi daje do jaja sigurnost
evo, nisam ni razmišljao o tome, nekako uzimam zdravo za gotovo – tako i treba. Internet se uzima zdravo-za-gotovo i normalno je da ga svi imamo i da jednostavne stvari obavljamo jednostavno. To je na nivou komunikacije. Na nivou da nekome kažeš “Zdravo, kako si?”

I sada inception from teh future iz now:

Sve je domaće i lokalno uzgajano i/ili sa otvorenim kôdom.
Redom: softver, hrana, voda, drvo, zemlja, tekst, vazduh i ideje.

Sve ono sto nam je javno dostupno (ako ga čuvamo i vraćamo svoje viškove nazad u izvor koji nas napaja) i praktično beskonačno kada se založi (samo da su suva drva) lepo. Na primer cilj nam je da nuklearni fizičari imaju što više kreativne inspiracije našom specijalnom spacetrip nuklearnom rakijom i otključaju nam više tu fuziju da se primirimo malo. Ovako se na dalje više ne može.

Rakiju prodajemo isključivo za Bitkoin (kriza nas je naterala na fintech rešenja u poslovanju). Burad još uvek prodajemo i za aktuelne papirne novce oko kojih se sav narod u kafani od jutros slaže (nema potrebe da ih imenujemo u ovom tekstu i prljamo nam čistu monetarnu energiju budućnosti).

*inače jebeš majstorluk bez vatre;)

Related Images:

Kace Za Kominu

Kace za kominu su deo naše standardne ponude. Karakterističan oblik čaše za vodu je ono što svi pamtimo. Reklo bi se da su četiri razmetnuta obruča (pitajte majstore šta to znači) zajedno sa slavinom i poklopcem zanimljiv stilski detalj. Međutim, istina je da je svaki detalj u stvari refleksija funkcionalnosti.

Kaca se hvata za “uši”, poklopac čuva kominu od prljanja i niveliše finese u temperaturi vrenja voća, slavina služi za pretakanje sadržaja (ne za konzumaciju), oblik čaše je zgodan za sipanje voća u kacu i za kasnije uzimanje spremne komine kofom. Finalni oblik je lak za pranje, održavanje i skladištenje.

Zanatska rešenja ovako jednostavnog proizvoda su zapravo refleksija višedecenijskih inžinjersko/korisničkih razmena u cilju formiranja optimalnog odnosa između težne proizvodnog procesa i nivoa komoditeta finalnog prizvoda.

Spisak ostalih proizvoda: https://kacarobacvar.com/, naš youtube kanal: https://youtube.com/kacarobacvar, svi kontakti: https://kacarobacvar.com/kontakt/.

Related Images:

Kace Za Kupus

Drvene kace za kupus su deo naše standardne ponude. Trenutno na lageru imamo od bagrema. Naručite pozivom na telefon: 063 250 965.
Po vašoj želji pravimo od drugih vrsta drveta. Pogledajte listu svih proizvoda: kacarobacvar.com/proizvodi/
Kace za kupus
Kaca za kupus
Kace za kupus
Pogledajte ostale slike u našoj galeriji https://kacarobacvar.com/galerija/ i video na https://youtube.com/kacarobacvar.

kačica za kupus

Related Images: