Proizvodi

Dostava brzom poštom na teritoriji cele Srbije! Naručite odmah: 064 82 85 707 i 063 250 965

  • Burad Za Rakiju I Vino zapremine: 10, 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500, и 1000 litara
  • Kace Za Kominu I Kupus zapremina: 50, 100, 150, 200, 300, 500, i 1000 litara
  • Zapremine sudova od 2000 i više litara nemamo na lageru zbog specifičnosti posla i mogu se u svakom trenutku naručiti telefonima sa kontakt strane.
  • Rakija šljivovica ispečena od šljiva iz našeg Skobalja deo stalne je ponude.

U ponudi se nalaze burad od bagremovog, hrastovog, dudovog i jasenovog drveta u svim navedenim zapreminama. Uobičajeno da se bagremova burad koristi za rakiju, dok je hrast podoban za vino. Izbor je na Vama, presudno je da odlučui Vaš ukus.

Kace za prikupljanje šljiva i pravljenje komine za rakiju su deo stalne ponude. Pravimo i kace za kupus i ostale namene koje su u našem narodu domaćinska praksa.

Pinterska radnja “Blagojević”

Naša radionica danas ima u ponudi širok spektar svih vrsta sudova za čuvanje i pripremanje rakije i vina. Negujemo tradicionalan način izrade svih sudova bez korišćenja automatskih radnji. Fokus je na ovakav način izrade radi očuvanja kvaliteta i energije drveta. Budite sigurni da je svaki santimetar bureta koje kupite ručno obrađen i ispitan od strane majstora. Sa jedne strane ovo ima izuzetan uticaj na kvalitet a sa druge čuvamo naš autentičan oblik i geometriju bureta koji su prepoznatljivi u regionu. Za svaki proizvod dajemo garanciju uz uslov da se poštuju podrazumevane rutine u vezi sa korišćenjem, čuvanjem i skladištenjem.

Takođe, proizvodimo rakiju koju čuvamo u sudovima koje je majstor Dragomir napravio. Neki od njih su stari i po pola veka. Rakija je nešto mlađa, međutim dovoljno jaka:) Naše domaćinstvo je otvoreno za svakoga putnika namernika i eventualnu degustaciju u kontekstu saradnje.

Tradicionalan način izrade

Čuvajmo tradiciju! Direktan kontakt sa prirodom!

Related Images:

One thought on “Proizvodi”

Comments are closed.